edisac.nl- Logo - Avis

edisac.nlAvis

: 219Très bien

Avis pour edisac.nl

56 avis validés au cours des 12 derniers mois

Notre mission est de favoriser la confiance digital. Plus d’info comment fonctionnent les avis chez Trusted Shops.

28 sept. 2022
Bij toeval kwam ik op deze site toen ik naar een bepaald model Hoff sneakers zocht. De officiële Hoffsite waar ik altijd koop, berekent ineens verzendkosten. Dus verder gezocht en kwam bij Edisac uit. Het feit dat ze ook fysieke winkels hebben, vind ik een extra veiligheidsgevoel. Ik ontving na mijn bestelling een mail met kortingscode bij een eerste bestelling. Die had ik natuurlijk net gedaan. Even gebeld met allervriendelijkste medewerkster Frederique. Bleek geen probleem. Korting zou achteraf alsnog geregeld worden. Dat geeft aan dat het een goede zaak is met oog voor de klant. Chapeau!

6 sept. 2023
De comunicatie over de bestelling en levering. Na bijna twee weken heb ik mijn product nog niet ontvangen. Per mail word je niet op de hoogte gebracht wat de status is. Bleek dat mijn huisnummer er niet in stond, maar hoorde ik pas nadat ik zelf contact had opgenomen. Als je inlogt en contact opneemt krijg je wel bijna direct en netjes antwoord

Avis pour edisac.nl

Levering duurde wel wat langer, maar heel mooi product!
Réponse de edisac.nl
Beste klant, Wat fijn dat het product aan alle verwachtingen voldoet. Hopelijk tot binnenkort! Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst
Snelle bezorging en duidelijke communicatie!!

Snelle levering

Heel veel keuze. Snelle levering.
8 sept. 2023
snelle levering
6 sept. 2023
7 sept. 2023
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Alvorens een online bestelling te valideren, is het altijd aangeraden om te controleren of uw leveringsadres volledig is. Zo kunnen vertragingen in de levering vermeden worden. Vriendelijke groeten, De Edisac klantendienst
CB
Claire B.
Amsterdam

bestelling niet gekregen

Ik heb nog niet mijn bestelling gekregen en ik krijg geen antwoord op mijn e-mails wat betreft de levering.
Réponse de edisac.nl
Beste klant, Volgend op ons telefoongesprek bevestigen wij u bij deze dat uw pakketje onderweg is. Wij hebben u ook een mail met de track&trace-code van uw pakje toegestuurd. Hopelijk voldoet uw bestelling aan alle verwachtingen! Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst
En cours de révision
Antwoord niet op mail. En geen bevestigingsmiddelen gekregen en producten niet ontvangen wel betaald
Réponse de edisac.nl
Beste klant, Wij kunnen helaas geen mails gelinkt aan uw e-mailadres terugvinden in ons systeem. Hoogstwaarschijnlijk is uw bestelbevestiging in uw ongewenste mails terechtgekomen. Wij hebben u zonet een mailtje gestuurd; uw pakje ligt namelijk klaar voor ophaling in het geselecteerde afhaalpunt. Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst
23 août 2023

Eastpak Padded Pack'r

Prijs was prima, levering ging redelijk snel, maar vanuit Edisac was er nul communicatie. Geen bestelbevestiging, geen updates over het leverproces, geen leverbevestiging, niets. De enige mails die ik kreeg waren van de logistieke partij, en dan ook alleen de Nederlandse (Edisac levert vanuit België). Ook factuur werd niet gemaild, die moet je zelf downloaden.
Réponse de edisac.nl
Beste klant, Wat fijn dat uw bestelling aan alle verwachtingen voldoet en snel geleverd werd! Waarschijnlijk is de bestelbevestiging in uw SPAM/ongewenste mails terechtgekomen. De factuur van uw aankoop zit in bijlage van bovengenoemde bestelbevestiging. Aarzel niet als u verdere vragen heeft. Vriendelijke groet, De Edisac klantendienst
15 août 2023

Prima assortiment, scherpe prijzen.

Ik miste de orderbevestiging zodat ik onzeker was of dit wel een betrouwbare partij was, temeer omdat de Palladium schoenen zo scherp geprijsd waren. Gelukkig kreeg ik al snel een track & trace van DHL waardoor ik wist dat de bestelling onderweg was. Volgende keer kan ik met een gerust gevoel bestellen.
29 juil. 2023
Voor de verjaardag van onze kleinzoon zou de bestelling te laat binnenkomen, maar wonder boven wonder kwam het drie! Dagen eerder!!!
MV
mihi kite kapua v.
beek-nijmegen
3 août 2023
I have shopped twice here and I am a very Happy customer.Qualilty products.Cheers.
9 août 2023

Fijne shop

Duidelijke site. Groot gevarieerd assortiment. Snelle verzending.
7 août 2023
Goede service. Aardige dame aan de telfoon
3 août 2023
bestelling werd netjes en snel bezorgd.
11 août 2023
Snel inleveren
31 juil. 2023
1 juil. 2023

Prima shop

Uitgebreid aanbod van koffers. Goede prijzen. Uitleg bij de producten is prima. Zeer snelle en correcte verzending.