Prijs was prima, levering ging redelijk snel, maar vanuit Edisac was er nul communicatie. Geen bestelbevestiging, geen updates over het leverproces, geen leverbevestiging, niets. De enige mails die ik kreeg waren van de logistieke partij, en dan ook alleen de Nederlandse (Edisac levert vanuit België). Ook factuur werd niet gemaild, die moet je zelf downloaden.
De comunicatie over de bestelling en levering. Na bijna twee weken heb ik mijn product nog niet ontvangen. Per mail word je niet op de hoogte gebracht wat de status is. Bleek dat mijn huisnummer er niet in stond, maar hoorde ik pas nadat ik zelf contact had opgenomen. Als je inlogt en contact opneemt krijg je wel bijna direct en netjes antwoord
Levering duurde wel wat langer, maar heel mooi product!
Réponse de edisac.nl
15 sept. 2023
Beste klant,
Wat fijn dat het product aan alle verwachtingen voldoet.
Hopelijk tot binnenkort!
Vriendelijke groet,
De Edisac klantendienst
22 sept. 2023
Snelle bezorging en duidelijke communicatie!!
22 sept. 2023
23 août 2023
Eastpak Padded Pack'r
Réponse de edisac.nl
15 sept. 2023
Beste klant,
Wat fijn dat uw bestelling aan alle verwachtingen voldoet en snel geleverd werd!
Waarschijnlijk is de bestelbevestiging in uw SPAM/ongewenste mails terechtgekomen.
De factuur van uw aankoop zit in bijlage van bovengenoemde bestelbevestiging.
Aarzel niet als u verdere vragen heeft.
Vriendelijke groet,
De Edisac klantendienst
4 janv. 2023
Nette afhandeling
Helaas kwam mijn tas beschadigd aan (vanuit fabriek al), maar dit is netjes opgelost, ik kan het tasje gewoon retourneren.
Kleur van de tas week overigens wel af van wat ik verwachtte van de site, en vond ik de kwaliteit van de schouderband in het bijzonder niet goed van deze Paul Marius tas.
20 janv. 2023
Snelle levering en goed product.
Verwarring vanwege ontbreken bevestigingsmail na bestelling. Snelle reactie door klantendienst na vraag hierover.
Ophaalpunten DHL: barcode werkte niet, maar na contact met DHL klantenservice alsnog een code ontvangen voor het ophaalpunt.
27 juin 2023
Kreeg geen bevestigingsmail van Edisac. zelf. Dat ben ik doorgaans wel gewend van andere online bedrijven
15 mars 2023
De bestelde tas voldoet helemaal.
De bestelde tas voldoet helemaal aan de beschrijving; is goed van kwaliteit. Levering heel vlot.
18 janv. 2023
Na bestellen geen update van levering. Wachten en hopen dat je pakket een keer komt.